vineri, 13 august 2010

Spargere de piatra cu mana goala- Sensei Costica Ursac

17 comentarii:

  1. Cred ca este inselatorie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cumparati cartea lui Sensei Costica:"Karate-un nou inceput".Este superba si aveti multe de invatat.Am ramas surprins placut de limbajul folosit(pe intelesul tuturor) si de originalitatea autorului.Gabi Georgescu

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce este mai mult forta sau concentrare?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceea ce vedem e aparent(!?) simplu; de fapt sunt ani de munca, vointa, curaj, ambitie... tot ce ne lipseste multora; si mai e vorba de un lucru bine facut si dus pana la capat, cu toata responsabilitatea si daruirea de care poate da dovada o persoana.
    Pt.comentatorii rautaciosi:
    -inselatorie nu e;
    -nici cu capul n-ai putea sa spargi acea piatra-ca e gol (capul tau!)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceea ce vedem este pierdere de timp,falsa barbatie si exemplu negativ pentru acei copii..
    Altele sunt valorile - bunatatea, blandetea, dragostea,credinta in Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pt.anonimul din 7.oct.2010,
    Te contrazic; nu am nici o legatura cu artele martiale dar acele valori pe care le amintesti (bunatate, blandete,dragoste...)le mai si cultivam in timpul vietii daca nu ne nastem cu ele si daca ni le dorim; nu suntem perfecti; avem slabiciuni si defecte de care suntem constienti (chiar daca nu recunoastem) si ne dorim de cele mai multe ori sa ni le infrangem. Exista persoane puternice, nascute pt.a face performanta intr-un domeniu-sunt putine; ne dorim sa fim ca ei si, daca ne propunem, reusim sa ne educam personalitatea, sa ne cultivam valorile la care aspiram (poate altele decat ale tale); sa fim multumiti de noi,pt.ca suntem oameni-si prin asta ne deosebim de animale!Iar aici, intervine vointa si ambitia fiecaruia: puteti avea o falsa sau reala barbatie(!?).
    Exemplu negativ pt.copii? In nici un caz. Trebuie indrumati;oricum nu-i putem obliga sa faca ce nu-si doresc; mai devreme sau mai tarziu vor renunta singuri daca asta vor; sunt multe de spus---de scris.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu de ce, dar am impresia ca esti subiectiva, DADA.Eu cred ca lucrurile acestea iti dezvolta mandria si aroganta de care n-ai sa scapi niciodata, chiar daca te lasi de arte martiale.Vorbesc in general, nu de persoana respectiva, care este posibil sa fie asa cum spui tu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu discutam despre persoane.
    Discutam despre un sport ca oricare altul, ce presupune seriozitate si munca.Atat!
    De unde pierdere de timp si exemplu negativ pt.ceilalti? Poate am fost prea incisiva, dar nu-mi schimb parerea.Consider ca sportul, indiferent care e, te face mai puternic si te pregateste sa infrunti VIATA! De cele mai multe ori blandetea, bunatatea si dragostea nu aduc nimic bun!Poate nici aroganta si mandria, dar ajuta si uneori n-ai cum sa mai schimbi lucrurile, si poate nici nu-ti mai doresti.Si eu vorbesc in general, bineinteles!

    RăspundețiȘtergere
  9. DA,DA vad ca vorbesti in general si ca n-ai nici o legatura cu artele martiale ...
    Intradevar, poti incerca orice, dar oare cate iti sunt de folos?Ai dreptate, te poti lasa cand simti asta si niciodata nu e prea tarziu.
    Mai ales ca la batranete te dor mainile rau.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Coaja aia de copac" o sparge si un copil de 8 ani cu 3 luni de sala adevarata, nu prostiile cu care ii intoxicati voi pe saracii nestiutori.
    Nu va mai mintiti si incercati arte martiale adevarate nu "facaturi"

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu inteleg cum isi pot da unii cu parerea nefiind in cunostinta de cauza. Dar traim in Romania, unde totul este posibil. Este drept ca la noi inca nu se stie foarte mult despre acest stil, ca sa ii spun asa. Oricum, cei care antreneaza sunt oameni inteligenti si cu caractere deosebite. Am bucuria de a ma considera prietena unuia dintre membrii fondatori. Si afirm asta cu mandrie

    RăspundețiȘtergere
  12. Bucura-te in continuare si fii mandra pana o sa intelegi si despre ce stil e vorba.Cat despre inteligenta si caractere, bine ca ai inteles deja.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bucura-te in continuare si fii mandra pana o sa intelegi si despre ce stil e vorba.Cat despre inteligenta si caractere, bine ca ai inteles deja.

    RăspundețiȘtergere
  14. IULPAM

    Eu cred. Sunteti rautaciosi, cunosc persoana in cauza si pot afirma ca e un om integru.

    RăspundețiȘtergere