marți, 26 octombrie 2010

Ce este Kaisendo- interviu cu marele maestru Juan Diaz




Sistemul de artă marţială, Kaisendo este un sistem de pregătire fizică şi mentală în artele de luptă, doar sistematic orientată spre dezvoltare tehnică şi integrate Apărării, să nu mai vorbim de lege, cu privire la persoana a-şi apăra lor integrităţii fizice.

Tehnica Kaisendo

Un termen uita lung pentru dezvoltarea spirituală şi morală a omului în mediul său social.es Spre deosebire de alte sisteme de control, nu se bazează pe predarea cheilor sau trucuri, dar principiile de inginerie, care permit practicantului de a gândi şi de a crea şi pentru a evita tehnicile de predare mecanice.

Această artă, se aplică, în esenţă, tehnicile de circulaţie a mâinilor şi picioarelor, proiecţii de Judo şi Ju Jutsu, atacuri pe puncte vitale ale corpului omenesc, cheile articulaţiilor, entorse şi imobilizari, şi proiectii minore sau tehnice şitehnici de sacrificiu.

Cum va comparati cu alte şcoli Kaisendo Ju Jitsu într-un turneu?


Primul lucru pe care să ia în considerare este că Kaisendo nu un sport competitiv, deşi unele dintre discipline separate lor ar putea concura la fel ca orice altă artă de luptă, dar otra.está filosofiía este conceput ca o artă de autoapărare personala, ca şi alte arte marţiale, dar eficacitatea sa nu constă numai în sistemul, metodologia sa, dar în competenţa, progresul fizic şi mental al practicantilor de arte martiale.

Kaisendo

Care este filozofia care stau la baza de Kaisendo?.

În opinia noastră, nu există nici o arta martiala mai bun decat alta, superioritatea constă în omul care domină.

Am experimentat ca de multe ori în tehnicile Gym sunt predate departe de realitatea obiectivă cu care un student se confruntă intr-o luptă şi nu pot aplica in realitate, ca sunt tehnici care sunt bune doar în imaginaţia celor care le- au inventat pentru a uimi neiniţiaţii şi aşa mai departe si în acest fel se scot bani de la studenti.

Noi toţi suntem familiarizaţi cu cele mai multe cazuri de centuri negre aparent bune în dojo, şi destul de bune sau mediocre în lupte de stradă, care, de asemenea, nu ştiu tehnica, nu se simt siguri de tehnica lor, in cazul unui atac real,in care trebuie sa si apere integritatea fizica lui sau a altei persoane.

Pe de altă parte, să fie calificaţi şi eficienti într-o artă lupti, aceastia trebuie să aibă mare determinare, sacrificiu, o pregătire fizică şi psihologică adecvate, în plus faţă de mulţi ani de pregătire în sala de antrenament.

Mulţi profesori predau o varietate de tehnici de auto-apărare, dar trebuie să fie studentul este cel care trebuie, cu pregătirea sa, fizică şi capacităţile psihologice, să perfecţioneze cele mai bune tehnici care se potrivesc cu profilul adversarului, astfel încât să se dezvolte foarte eficient şi sa si personalizeze cuprinzătorul sistem de autoapărare Kaisendo, permiţând astfel ca orice centura neagra Kaisendo,sa obtina un rezultat optim impotriva oricarui atac fizic al unui adversar pe strada.

Sistemul Kaisendo este conceput ca o artă de luptă şi ca sistem de autoaparare integrala, care pregăteşte studentul pentru auto-apărare şi este capabil de a neutralizeze actiunea agresiva pe termen scurt, fără a necesita o zestre mare de calităţi fizice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu