joi, 20 mai 2010

Calea perfectionarii continue

În Sistemul KAISENDO tehnicile de lupta provin 80% din Karate Jutsu, Ashihara , dar de asemenea,din domeniul tehnicilor de Ju Jutsu, mai ales atunci când apare situatia de transport fortat, în lupta la sol, sau Aikijutsu, dacă sunt necesare în operaţiuni de poliţie.
Dar, fiind Siaka, o structura deschisa, sa îmbogăţit cu alte arte martiale de lupta corp la corp, ca Tai Box, Kick Boxing şi Box, inclusiv cu Sambo Jutsu.

KAISENDO , Este un sistem de arte martiale, care interacţionează într-o sistematică şi tehnici pedagogice selectate prin aplicarea de arte marţiale, cum ar fi karate, aplicarea tehnicilor de folosire a piciorului, mâinii, cotului, genunchiului, judo, tehnicile de proiectare şi reţineri, precum şi Ju-Jutsu, Aikido, momentul de acţiune a pârghiilor, puncte de presiune şi cheile de la nivelul articulaţiilor şi alte sisteme de luptă, cum ar fi box , Kick Boxing, Kenpo Jutsu pentru conceptul lor de fluiditate continuă, inlantuire de tehnici şi, în esenţă, pentru a da un răspuns ferm la un atac special.

Esenţa de predare se bazează pe cunoaşterea "Principiilor directoare şi tehnicilor de lupta", astfel încât practicantul acestei arte, poate crea combinaţii eficiente de atac si aparare într-o anumită situaţie. Acest lucru va preveni studentul trebuie să înveţe tehnici de aparare impotriva diferitelor tipuri de atacuri,pentru un atac anume trebuie să dea un răspuns imediat. În principiu, oamenii tind să se apere in fata unui atac, dar în arta noastră, nu numai că învaţă să se apere, ci si să lovească la momentul potrivit şi în zona corecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu