luni, 24 mai 2010

SISTEMUL INTEGRAL DE AUTOAPARARE KAISENDO



Sistemul integral de autoapărare KAISENDO (Siaka)nu este o artă marţială în sine, dar acesta este un sistem de formare cu o bază ştiinţifică şi educaţională care compune un sistem de autoapărare cu mâinile, picioarele, capul şi genunchii, fără participarea mijloace tehnice şi instrumente, împotriva diferitelor tipuri de atacuri in diferite situatii fizice şi psihologice.
KAISENDO, Din punct de vedere etimologic înseamnă "Calea sau o cale de perfectionare continua", cum se scrie cu caractere kanji cuvintul KAI SEN DO.
Logoul KAISENDO , ca o marcă comercială, este proiectat cu filosofia unui concept global de Arte Martiale Universale, prin urmare, compoziţia cuvintelor care formeaza KAISENDO, Asemănătoare glob, " negru" înseamnă, adâncimea, în studiile lor educaţionale şi oameni de ştiinţă, "roşu", indică puterea, sângele, viaţa. La baza acesteia stau caracterele chinezesti ale scoalii de arte martiale, numita Kaizen Ryu şi arta sa KAISENDO prin modul de perfectionare continuă, cum este în prezent cunoscuta.

Sistem de arte marţiale, KAISENDO ( Siak) este un sistem de pregătire fizică şi mentală în arta de lupta corp la corp ce vizează în mod exclusiv dezvoltarea sistematică şi tehnica integrala de autoaparare, să nu mai vorbim de lege, cu privire la persoana care isi apăra integritatea fizică.

O privire pe termen lung pentru dezvoltarea morală şi spirituală a omului în mediul său social. Spre deosebire de alte sisteme de control, nu se bazează pe predarea cheilor sau trucuri, dar a principiile de inginerie, care permit practicantului să se gândească şisa creeze şi de a evita tehnicile de predare mecanice.

Această artă, aplică, în esenţă, tehnicile de lupta a mâinilor şi picioarelor, proiecţii de Judo şi Ju Jutsu atacuri pe puncte vitale ale corpului uman, în sistemul nostru cunoscut sub numele de Kaisen Kyuko Jutsu.

Sistem KAISENDO (Siaka) este conceput ca o arta de luptă şi autoapărare şi este capabil de a neutraliza o acţiune pe termen scurt agresiv, fără a folosi o multime de calităţi fizice .

Sistemul de arte marţiale KAISENDO (Siak) apare din nevoia de a integra mai multe tehnici eficiente de arte de lupta într-un singur sistem de auto-apărare, bazate pe principii fizice şi tehnice de învăţare şi nu trucuri sau trucuri care folosesc de obicei predate în dojo-uri sau în curs sau seminarii de auto-apărare.

Baza sa tehnica se gaseste în Karate Jutsu, eficient ca stil martial, şi nu ca un sistem sportiv ca Judo şi Karate, motiv pentru care in alte ţări nu există într-o forma competitionala turnee deschisă, deşi se preda sau demonstreaza. Cu toate acestea, avem un regulament competitional, aşa cum există în Jiu Jitsu, pentru a oferi pieţe de desfacere pentru acei artişti martiali care doresc să-si arate cunostiintele învăţate în dojo, şi să verifice eficienţa lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu